Queen Extravaganza

Datum har passerat

Det officiella Queen tributebandet, Queen Extravaganza, ger sig ut på en efterlängtad turné för att fira Queens 50-årsjubileum och torsdag den 6 april 2023 besöker de Malmö för en konsert på Kulturbolaget.

Queen Extravaganza som började turnera redan 2012 består av begåvade musiker handplockade av Roger Taylor och Brian May. Bandet har gjort sig kända för för sina turnéer runt om i världen och gjort flertal globala tv-framträdanden. Deras tv-debut på American Idol 2012 fick stor spridning och sågs av över 2 miljoner människor. Sedan dess har bandet mottagit mycket kärlek från sin ständigt växande fanskara, vilket syns tydligt på deras spektakulära shower.

I början på nästa år startar deras turné i Storbritannien där de bland annat kommer att gå i Queens fotspår och gör ett exklusivt framträdande på Eventim Apollo i London innan de rör sig vidare i Europa. Den 90-minuter långa showen innehåller mer än 20 Queen klassiker hämtade från bandets största hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”Another One Bites The Dust”, ”We Will Rock You” och ”We Are the Champions” tillsammans med flera andra favoriter.

Information om flytten:
På grund av fortsatta svårigheter att turnera internationellt har Queen Extravaganza bestämt sig att flytta fram sin turné till 2023. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 6 april 2023.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 8 april 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter.