Local Bands / Local Brews

+ Deville, Grand Rezerva & The Weaklings

Datum har passerat

Konsertlivet börjar komma tillbaka och det är dags att väcka det uppskattade konceptet Local Bands / Local Brews från sin dvala. Fredag den 8 oktober blir det lokal rock’n’roll när Deville, Grand Rezerva och The Weaklings äntrar scen på KB! Efter konserter kommer DJ Jarek vända lite schyssta plattor för de som vill ha ännu mer rock. Bryggeri annonseras inom kort.

Konsertkonceptet Local Bands / Local Brews hade premiär i januari 2020 med ambitionen att lyfta upp Skånes lokala musikscen i rampljuset och samtidigt visa upp den fina bryggerikultur som södra Sverige har att erbjuda. Några månader senare sattes dock hela musikscenen i standby och konceptet fick då göra detsamma. Men den 8 oktober är vi tillbaka och om allt håller i sig har vi en mängd fler kvällar på gång de kommande månaderna.

DEVILLE
Malmöbandet Deville firade 15 år som band 2020 och skall ut på vägarna igen. De släppte senaste plattan 2018 med fina recensioner och ny musik är på gång. Deville har haft det hektiskt de senaste åren; turnéer med bl.a. Red Fang, Torche, Mustasch och Truckfighters har avlöst varandra. Bandet har etablerat sig ytterligare som ett av de större namnen i genren med sin blandning av rock, metal och stonerrock och har med ihärdigt turnerande världen över skapat sig en trogen publik och fanskara.

Deville:
Andreas Bengtsson – Vocals, Guitars
Michael Ödegården – Drums
Andreas Wulkan – Lead Guitar,Vocals
Martin Nobel – Bass

—————————————

GRAND REZERVA
Energiskt Rock n’ Roll från Malmö som är kända för sina starka låtar, tunga livegig och att alltid leverera fullt ställ! Bandet startade 2009 och är nu aktuella med två nya singlar Walk och Too Late. Ett måste för hårdrocksfans av både den gamla och nya skolan.

Grand Rezerva:
Micke Svensson -Sång
Andreas Lundberg -Gitarr
Stefan Nordeng ”Zoak” -Bas
Mattias ”Tiz” Nilsson -Gitarr
Thomas Helgesson -Trummor

—————————————

THE WEAKLINGS
Sea Shanties, Drunken Sailor Blues, Folk och Rock’n’Roll! Uppfattningarna är många! Unika The Weaklings har med sitt karaktäristiska sound sedan starten 2015 fortsatt höja ribban för hur genrer kan blandas och stötas på en kärna av ren Rock’n’Roll.

The Weaklings:
Dick Persson (sång/gitarr)
Mats Wiksborg (gitarr)
Finn Aspe (bas)
Glenn Persson (trummor).

Bryggeri: TBA
Alkoholfria alternativ finns såklart!