Ghost

+ Uncle Acid & The Deadbeats, Twin Temple

Datum har passerat

Hyllade, prisbelönta och ett av världens mest älskade metalband – Ghost är tillbaka för sin största turné någonsin i Europa! Under våren kommer Grammy Award vinnarna att ta med sig sin mörka och ockulta musik till arenor runt om i Europa. På turnén, med namnet ”IMPERATOUR – EUROPE 2022”, gör de stopp på Malmö Arena den 1 maj! Med sig som support har de Uncle Acid & The Deadbeats och Twin Temple.

Nyligen släppte Ghost sin första låt på två år, ”Hunter’s Moon”, som är soundtracket till den nysläppta filmen ”Halloween Kills”. Deras fjärde och senaste album ”Prequelle” släpptes 2018 med bland annat ”Rats” och ”Dance Macabre”, två låtar som snabbt kom att bli Ghost-klassiker.

Med utsålda konserter världen över och ett kultfölje för deras mystiska musik och omtalade scenframträdanden råder det inga tvivel om att Ghost är ett av Sverige allra största band. Och bandets storhet fortsätter att växa. Ghosts framgångssaga omges av rökelse och mystik – men grundas i musik som är helt unik och som har trollbundit fans i världens alla hörn. På sin ”IMPERATOUR” besöker de 14 länder för 23 spelningar och vi är glada över att kunna presentera att de gör även stopp i Malmö!