Evergrey

+ The Quill

Datum har passerat
OBS! Till detta evenemang måste du kunna visa upp giltigt vaccinbevis och legitimation för att tillåtas inträde. Kom i god tid då inpasseringen kan ta längre tid än vanligt. Läs mer här.

Med sin tolfte fullängdare ”Escape Of The Phoenix” i bagaget gör göteborgska Evergrey sig redo för nedslag i Malmö! Den 10 december 2021 återvänder de till stan för en spelning på KB tillsammans med The Quill som support!

Det var 1995 som Evergrey bildades av sångaren och gitarristen Tom S. Englund. Efter debuten ”The Dark Discovery” som kom 1998 påbörjades deras segertåg över världen och de har numera en mycket stor och lojal fanskara. De har turnerat i de flesta hörn av världen både som huvudakt och som support till några av genrens allra största. Under 00-talet kom plattor som ”Recreation Day” och ”The Inner Circle” som ses som milstolpar inom den progressiva hårdrocken. Nu är det alltså dags för den tolfte fullängdaren.

Dagens Evergrey består förutom Tom S. Englund av Henrik Danhage (gitarr), Johan Niemann (bas), Rikard Zander (keyboards) och Jonas Ekdahl (trummor).