Sabaton

+ Special Guest: Hulkoff

Utsålt
  • receipt Från 595 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år
Åldersgräns: 18 år, 13 år i målsmans sällskap

I januari och februari 2022 beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt. Den 6 februari blir det Trollhättans tur när bandet gör nedslag på Apollon tillsammans med Hulkoff som special guest!

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.

Med oss på samtliga spelningar är stenhårda HULKOFF, heavy metal på svenska framfört av vår vapendragare Pär Hulkoff som även sjunger i Raubtier.”
/Pär Sundström – Sabaton

Early Entry-biljetter:
I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter. En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför. Information om entré, insläppstid m.m. kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det tyvärr beslutats att flytta fram den stora Sverigeturnén med Sabaton till 2022.

Håll i din biljett! Köpt biljett gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Ticksters Biljettsupport för återköp, dock senast 26/11/2020. Efter detta datum återköps inga biljetter. Ett mail med ovan information skickades från Tickster till samtliga biljettköpare den 26/10/2020.