Joddla med Siv

+ Support

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år
OBS! Konserten flyttas till sommaren 2021 och kommer nu äga rum på KB istället för Folkets Park. Speltiderna kan komma att uppdateras.

Ålarnas skräck fattar armkrok med den skånska rockens fanbärare! Sommaren 2021 gör Joddla med Siv turné kring Skånes gyllene slätter och fredag den 23 juli stannar bussen i Malmö för en konsert på KB!

Bandet bakom hit-låtarna ”Inte ens en kolvastång”, ”Tjuge pågar i bastun” och ”Rörmåkarns Ola” med flera, är tillbaka för full maskin och firar nu 30 år som band! Med sin geniala blandning av folkmusik, rock och lite reggae ser du snart Lukky Martin, Steven Rageblad, Pär Plåt, Mange Manet, Jeppe Kaga och Bo Sko på en scen nära dig.

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset flyttas sommarens spelningar med Joddla Med Siv fram till sommaren 2021. Konserten i Malmö Folkets Park kommer nu att äga rum på KB fredag den 23 juli 2021. I och med flytten blir det dessvärre inte längre möjligt för Nisse Hellberg att medverka. På det nya datumet kommer det därför enbart vara Joddla Med Siv tillsammans med en supportakt som uppträder. Mer info om support kommer meddelas vid senare tillfälle.

Håll i din biljett! Köpta biljetter gäller fortfarande till de nya datumen och behöver inte bytas.

Vill du lämna tillbaka dina biljetter är det möjligt till och med 2020-07-31. Efter detta datum återköps inga biljetter. Du som köpt biljett ska ha kontaktats via epost av vår biljettleverantör med fullständig information. Om du har ytterligare frågor eller inte fått meddelandet kan du kontakta oss här.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!