Joddla med Siv & Nisse Hellberg

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Ålarnas skräck fattar armkrok med den skånska rockens fanbärare! Sommaren 2021 gör Joddla med Siv och Nisse Hellberg en gemensam turné kring Skånes gyllene slätter och fredag den 23 juli stannar bussen i Malmö för en konsert på KB*!

Joddla med Siv
Bandet bakom hit-låtarna ”Inte ens en kolvastång”, ”Tjuge pågar i bastun” och ”Rörmåkarns Ola” med flera, är tillbaka för full maskin och firar nu 30 år som band! Med sin geniala blandning av folkmusik, rock och lite reggae ser du snart Lukky Martin, Steven Rageblad, Pär Plåt, Mange Manet, Jeppe Kaga och Bo Sko på en scen nära dig.

Nisse Hellberg
Som frontman och sångare i Wilmer X har Nisse en säker plats i alla skånska rockhjärtan, men han har även en gedigen solokarriär att skryta med. Allt från blues, rock till renodlad country ligger under Malmö-sonens musikaliska vokabulär och du kan vara säker på att det blir ett ordentligt svängom när Nisse Hellberg fattar guran och stämmer upp till sång!

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset flyttas sommarens spelningar med Joddla Med Siv och Nisse Hellberg fram till sommaren 2021. Konserten i Malmö Folkets Park kommer nu att äga rum på KB* fredag den 23 juli 2021.

Håll i din biljett! Köpta biljetter gäller fortfarande till de nya datumen och behöver inte bytas.

Vill du lämna tillbaka dina biljetter är det möjligt till och med 2020-07-31. Efter detta datum återköps inga biljetter. Du som köpt biljett ska ha kontaktats via epost av vår biljettleverantör med fullständig information. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta oss här.

Uppdatering 2020-12-11: Nisse Hellberg återansluter sig till sommarens turné och medverkar på samtliga fyra datum.
*Vi har även förhoppning om att flytta tillbaka Malmö-konserten ut i den friska sommarluften.

Eventim fanSALE: Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!