Joddla med Siv

+ Support

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år
OBS! Konserten flyttas fram till sommaren 2021. Nisse Hellberg kommer inte längre att uppträda.

Ålarnas skräck fattar armkrok med den skånska rockens fanbärare! Sommaren 2021 gör Joddla med Siv turné kring Skånes gyllene slätter och lördag den 24 juli stannar bussen i Kristianstad för en konsert i Tivoliparken!

Bandet bakom hit-låtarna ”Inte ens en kolvastång”, ”Tjuge pågar i bastun” och ”Rörmåkarns Ola” med flera, är tillbaka för full maskin och firar nu 30 år som band! Med sin geniala blandning av folkmusik, rock och lite reggae ser du snart Lukky Martin, Steven Rageblad, Pär Plåt, Mange Manet, Jeppe Kaga och Bo Sko på en scen nära dig.

INFORMATION OM FLYTTEN
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset flyttas sommarens spelningar med Joddla Med Siv fram till sommaren 2021. Konserten i Tivoliparken i Kristianstad kommer nu att äga rum lördag den 24 juli 2021. I och med flytten blir det dessvärre inte längre möjligt för Nisse Hellberg att medverka. På det nya datumet kommer det därför enbart vara Joddla Med Siv tillsammans med en supportakt som uppträder. Mer info om support kommer meddelas vid senare tillfälle.

Håll i din biljett! Köpta biljetter gäller fortfarande till de nya datumen och behöver inte bytas.

Vill du lämna tillbaka dina biljetter är det möjligt till och med 2020-08-04. Efter detta datum återköps inga biljetter. Du som köpt biljett ska ha kontaktats via epost av vår biljettleverantör med fullständig information. Om du har ytterligare frågor eller inte fått meddelandet kan du kontakta oss här.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!

ÖVRIG INFORMATION:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Vegetariskt och veganskt alternativ finns.

Filt och picknick är välkommet att ta med. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.