Violent Night

+ Dressed To Thrill & Bad Boys

Datum har passerat

Efter julens alla måsten är det på annandagen dags att ta en paus från svärföräldrarna och julsångerna och istället få njuta av lite hederlig hårdrock! Två av rockhistoriens giganter hyllas när Dressed To Thrill (KISS) och Bad Boys (AC/DC) äntrar scenen på KB den 26 december!

DRESSED TO THRILL
Dressed To Thrill fulländar illusionen av att uppleva en klassisk Kiss show! Bandet består av erfarna musiker med en gemensam kärlek för ”The hottest band in the world”. De har jobbat hårt på varenda detalj, både gällande musiken och showen, för att komma så nära originalet som möjligt. Kostymer, smink och instrument; inget har lämnats åt slumpen! Bandet har varit ett återkommande inslag hos oss vid jultider med sin Kissmas-show och i år är de äntligen tillbaka efter några års uppehåll!

BAD BOYS
Malmös AC/DC-coverband nummer ett! Bad Boys bildades på legendariska LOBO fritidsgård redan 1986 av gitarristen Anders Grym & sångaren Jan Garthe. I en musikaffär träffades Anders och trummisen Lasse Persson som gillade idén att köra covers på AC/DC. Efter en tid var det stabila gänget komplett med John Lundquist på kompgitarr och Peter ”Nobbe” Noblin på bas. Idén är och förblir att härmas; Skoluniform, Gibson SG, Marshall och allt annat som AC/DC innebär!