Nazareth

+ Grand Rezerva

Datum har passerat

Det började med pubspelningar i hemlandet Skottland, nu är de ett av världens största rockband. I höst firar det legendariska classic rock-bandet Nazareth 50-årsjubileum med turné. Den 19 september kommer de till KB i Malmö för en spelning fulladdad med alla deras hits samt godbitar från deras nya skiva! Support denna kväll blir Malmös egna Grand Rezerva.

Nazareth formades för 50 år sedan och har under tiden skapat superhits så som ”Dream On”, ”Hair of the Dog”, ”This Flight Tonight” och tidlösa ”Love Hurts”. Totalt har de sålt över 20 miljoner album och vid slutet av 2018 släpptes deras 24:e album ”Tattooed on My Brain”. Albumet är ett av de mest hyllade genom hela deras karriär.

“Nazareth have come up with their best album in years. They’ve developed a sound that’s fresh, showing that modern Nazareth has a real purpose.” – Classic Rock Magazine

Support: Grand Rezerva
Grand Rezerva är rockbandet från Malmö som är kända för sina starka låtar, tunga livegigg och att alltid leverera fullt ställ! Med två fullängdsalbum i bakfickan och live spelningar i både USA och Europa har Grand Rezerva bara startat resan mot att vinna den stora publiken. Senaste släppet är singeln och videon ”Hellhound” (2019). Ett måste för hårdrocksfans av både den nya och gamla skolan. Det utlovas energisk rock’n’roll!