Kvelertak

+ Blood Command

  • receipt 295 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Norska metalgiganterna Kvelertak är verkligen inga främlingar för den svenska publiken. Efter att ha agerat support till Ghost på Hovet 2017 så var bandet med som support på Metallicas succéturné WorldWired Tour. Nu är bandet tillbaks och redo att göra nedslag på KB i Malmö den 11 april! Som special guests har de med sig landsmännen Blood Command!

Sedan bandet bildades 2006 har de inte visat några tecken på att släppa ens det allra minsta på strypgreppet om hårdrockens hals. Kvelertaks brutala kombination av, å ena sidan, den norska black metal-traditionen och, å andra sidan, punk och hardcore träffar dig verkligen som en rejäl omgång stryk. Vi hann knappt hämta andan mellan debuten och de stenhårda uppföljarna ”Meir” och ”Natteferd”. Med turnéer som avlöst varandra har Stavanger-bandet byggt en trogen skara fans som alltid är hungriga på deras halsbrytande livespelningar. Med nya plattan ”Splid” i bagaget och den nya sångaren Ivar Nikolaisen (Silver, The Good, The Bad and The Zugly) är det äntligen dags igen för Kvelertak att inta de svettiga klubbscener där de hör hemma. Fullt ställ utlovas!

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset tvingades Kvelertak att avbryta sin pågående Europaturné och flytta fram Sverigedatumen till april 2021. Konserten på KB kommer nu att äga rum den 11 april 2021.

Håll i din biljett! Biljetter köpta till den 3 april 2020 gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!