JUNG

+ Mos Isley

Datum har passerat

Efter succédebuten och en utsåld konsert på hemmaplan åker JUNG ut på Sverigeturné med stopp på KB i Malmö den 6 december! Det blir brödraduons första turné och en chans för fler fans att ryckas med i JUNG’s fullskaliga framträdande. Support denna kväll blir Malmöbandet Mos Isley!

Det var i våras som JUNG gjorde sin första, egna konsert på hemmaplan. Då, bara ett år efter debuten, tog de ett utsålt Debaser i Stockholm med storm. Sedan dess har bröderna Tom och Henrik Ljungqvist vuxit ännu mer i rollerna som låtskrivare och artister och deras musik har nått ännu längre ut i vårt avlånga land.

Debutsingeln ”Vera” och hiten ”Wasteland” har redan över ett år på nacken. ”Falling Free” som är det senaste släppet från brödraduon JUNG, har redan nått miljonen och mer musik är på ingång.

Support: Mos Isley
Falsettberikade sångmelodier, sfäriska gitarrtoner, driviga mandolinkomp och kraftfulla synthar. Den ljudbilden borde få dig att tänka på Mos Isley, det Malmöbaserade popbandet som har beskrivits som en storslagen popkaramell samt en blandning mellan Coldplay och folkmusik. Sedan 2015 har de släppt en rad hyllade singlar som ”Mirrors”, ”Where Do We Go” och ”Colorful Spectrum”. Efter en viss tids frånvaro är bandet äntligen tillbaka med sin nya singel ”Someone To Call My Own” som kommer att släppas under hösten. Missa inte Sveriges nya pophopp när de öppnar för Jung på KB!