Jul med Franska Trion

Datum har passerat

Julen är ingen jul utan Franska Trion! Som traditionen bjuder ställer Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul. Den 21 december fyller de Pustervik med sin säregna julstämning!

Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har gått från klarhet till klarhet liksom från en lokal angelägenhet till en nationell sådan. Bandet spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land och har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden.

I Göteborg har den årliga julkonserten med bandet blivit mer regel än undantag och nu är det Malmös tur att ännu en gång få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta ”Våra mest älskade julsånger”.

I somras släpptes tionde plattan ”Dom ensammas planet”, en skiva vilken befäster en stadig musikalisk utveckling för gruppen som fortsätter att växa med varje platta. Franska Trions personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande.

Den årliga julkonserten med bandet har blivit mer regel än undantag och vilken tur vi har att ännu en gång få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta ”Våra mest älskade julsånger”. Med andra ord utlovas ordentligt julmys och ingen kommer kunna undgå att julen i år firas på Pustervik!