Deville

+ Debase, Huanastone

Datum har passerat
19:00-21:00 - 0 kr
21:00-23:30 - 50 kr

Malmöbandet Deville firar 15 år som band och ställer till med fest på KB lördag 18 januari! Kvällen till ära har bandet lyckats få ihop en återförening av legendariska Malmöbandet Debase som skördade framgångar under tidigt 00-tal i Europa och nya generationen i Huanastone som vann Emergenza för Skandinavien 2017. Dessutom återvänder KB:s gamla resident-DJ Subculture Hero för att vända skivor under kvällen!

DEVILLE
Med över 400 gig världen över och med fem album i ryggen är det dags att fira en milstolpe i bandets karriär – 15 år! Deville har haft det hektiskt de senaste åren där turnéer med bl.a. Red Fang, Torche, Mustasch och Truckfighters har avlöst varandra. Bandet har etablerat sig ytterligare som ett av de större namnen i genren med sin blandning av rock, metal och stoner rock och har med ihärdigt turnerande skapat sig en trogen publik och fanskara. I oktober 2018 släpptes femte massiva fullängdaren ”Pigs with Gods” som fick fint mottagande i utlandet och första singeln ”Gold Sealed Tomb” nådde över 10 0000 streams på några veckor. Bandet nominerades även till GAFFA-Priset 2019 för bästa hårdrock/metal.

Att fira denna kväll på KB känns inte mer än rätt då klubben varit som ett andra hem för många av bandmedlemmarna. Bandet har gjort dessutom många minnesvärda spelningar här själva och tillsammans med andra storheter.

Hemsida | Facebook | YouTube | Spotify

DEBASE
För den som bodde i Malmö runt millenieskiftet och gillade metal så behöver Debase ingen vidare presentation. Bandet har spelat på KB otaliga gånger, släppt 3 album och turnerat tillsammans med band som Alice Cooper, Judas Priest och Annihilator för att nämna några. Efter 3:e plattan ”Unleashed” och en 6 veckors europaturné med Annihilator så blev större delen av bandet föräldrar och att lägga bandet ”tillfälligt” på is kom helt naturligt. Nu efter 15 år när frågan om att spela på detta eminenta event kom från grabbarna i Deville så var det inte mycket att fundera på, alla i bandet blev pepp och tyckte att det kändes helt rätt att väcka Debase ur sin kryosömn!

Bandet hälsar: ”Detta ska bli askul och vi kommer tillbaka hårdare, svängigare och tyngre än någonsin!”

Facebook | YouTube | Spotify

HUANASTONE
Huanastone från Malmö blandar Grunge & Stoner Rock på bästa möjliga sätt. Med influenser från Queens of the Stone Age, Alice in Chains och Sabbath kan ni förvänta er ett rejält storgung.

Hemsida | Facebook | Spotify