Deathstars

  • receipt 360 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Året 2020 gjorde svenska Deathstars comeback med ett nytt album. I samband med detta besöker de Malmö för en spelning på KB den 19 februari 2022!

I somras gjorde Deathstars sina första spelningar på länge då de besökte festivaler som Wacken, Gefle Metal Festival och Graspop. Till våren kommer den nya skivan som är den första sedan 2014 års ”The Perfect Cult”.

Det var 2000 som Deathstars bildades i Strömstad och de slog igenom med debutalbumet ”Synthetic Generation” 2003. Bland deras främsta meriter finns en stadionturné som förband till Rammstein.

Viktig information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Deathstars bestämt att flytta fram sin turné ytterligare. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 19 februari 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta biljettleverantörens kundservice för återköp, dock senast den 24 maj 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.