Deathstars

Datum har passerat
OBS! Spelningen flyttas till 2022! Köpta biljetter fortsätter att gälla och mer info kommer så fort det nya datumet är bekräftat. För eventuella frågor kontakta Triffid & Danger Concerts.

Året 2020 gör svenska Deathstars comeback med ett nytt album. I samband med detta besöker de Malmö för en spelning på KB  2022! Aktuellt datum presenteras när det är klart.

I somras gjorde Deathstars sina första spelningar på länge då de besökte festivaler som Wacken, Gefle Metal Festival och Graspop. Till våren kommer den nya skivan som är den första sedan 2014 års ”The Perfect Cult”.

Det var 2000 som Deathstars bildades i Strömstad och de slog igenom med debutalbumet ”Synthetic Generation” 2003. Bland deras främsta meriter finns en stadionturné som förband till Rammstein.

Viktig information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har Deathstars tvingats att flytta fram årets turné ytterligare. Konserten på KB kommer nu att äga rum fredag den 16 april 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Önskar du få din biljett makulerad och återbetald kontakta kundservice@eventim.se senast den 5 september – efter detta datum återbetalas inga biljetter.