Deathstars

  • receipt 360 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Året 2020 gjorde svenska Deathstars comeback med ett nytt album. I samband med detta besöker de Malmö för en spelning på KB den 19 november 2022!

I somras gjorde Deathstars sina första spelningar på länge då de besökte festivaler som Wacken, Gefle Metal Festival och Graspop. Till våren kommer den nya skivan som är den första sedan 2014 års ”The Perfect Cult”.

Det var 2000 som Deathstars bildades i Strömstad och de slog igenom med debutalbumet ”Synthetic Generation” 2003. Bland deras främsta meriter finns en stadionturné som förband till Rammstein.

Viktig information om flytten:
Då det ännu är osäkerheter kring att genomföra en turné i Europa så har Deathstars bestämt att flytta sin turné ytterligare till hösten 2022. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 19 november 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 17 december 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Konserten presenteras av TADC.