Danko Jones

+ The Headlines

Datum har passerat

Den eminenta rocktrion Danko Jones återvänder till Sverige 2022! Den 21 maj står ett Malmöbesök på schemat när bandet intar stans rockscen #1 och lyfter taket på KB! Som support ser vi Malmöpunkarna i The Headlines!

Rock ‘n’ roll är inte någon lyxartikel. Det är viktigt. Det är blodet i våra vener och elden i våra hjärtan. Och ingen gör det bättre än Danko Jones. Alla som har sett bandet live vet att de kan förvänta sig en konsert i absoluta världsklass.

Sedan starten i Toronto 1996 har bandet spenderat de senaste två decennierna med att leverera enorm, slagkraftig och avskalad rock. Danko själv är det närmaste som den moderna världen kommer en trovärdig kung av rock’n’roll. I sitt hov har han basmaestron John Calabrese och trumguden Rich Knox.

Danko Jones är aktuella med sitt nionde studioalbum, ”A Rock Supreme”. Sällan har en titel varit en så perfekt produktbeskrivning. Oemotståndligt och fullt av energi. Den kanadensiska trion låter skarpare och större än någonsin efter ännu fler år på vägarna.

Vi längtar efter att få se alla Dankos ösiga låtar framförda med den rockiga och punkiga attityden som enbart Danko Jones kan förmedla.

Info om Meet & Greet-biljetter:
“Unfortunately, we will be unable to hold meet and greets during our upcoming tour. We are erring on the side of caution to ensure the rock keeps happening. See you at the show!” /Danko Jones

Meet & Greet-biljetter är fortfarande giltiga för entré till spelningen och behöver inte bytas.

Info om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Danko Jones bestämt att flytta fram sin Europaturné ytterligare. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 21 maj 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 24 maj 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Om du vill stödja KB:s verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation. Tack!

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!