D-A-D

+ VA Rocks

Datum har passerat

De danska rockhjältarna i D-A-D släpper i vår sin efterlängtade nya platta och i höst kommer de till Sverige för inte mindre än tio konserter. Så klart blir det även ett kärt återseende på KB när bandet intar vår scen den 2 november tillsammans med VA Rocks som special guests!

D-A-D bildades redan 1982 i Köpenhamn under namnet Disneyland After Dark. Efter debuten 1986 gick karriären snabbt framåt och med skivorna ”No Fuel Left For The Pilgrims” (1989) och ”Riskin’ It All” (1991) blev de otroligt populära i Sverige. Den här populariteten har hållit i sig år efter år och vi är många som har låtar som ”Sleeping My Day Away”, ”Laugh ‘n’ A 1/2” och ”Bad Craziness” som favoriter.

Det är nu åtta år sedan senaste albumet men i april är väntan äntligen över då deras tolfte studioskiva släpps. Detta följs upp med deras största Sverigevända någonsin och en storstilad turnéavslutning på KB!

Special Guests: VA Rocks
VA Rocks har sedan debutskivan ”Pull No Punches” släpptes dragit fram som en ångvält i Sverige, UK och Tyskland. Sweden Rock, Malmöfestivalen och Helgeåfestivalen är några höjdpunkter såklart, eller varför inte framträdandet i SVT / Musikhjälpen 2018? Det är svårt att motstå deras smittsamma flirt med såväl Runaways och Kiss som Ramones! Det blir garanterat ös!