Clutch

+ The Inspector Cluzo

Datum har passerat
OBS! Endast kontantbetalning vid merchbordet!

Amerikanska rockbandet Clutch återvänder till Malmö sommaren 2022 och kör över KB på nytt lördag den 27 augusti! Med sig har de franska bondrockarna The Inspector Cluzo som support!

Få gör rock som killarna i Clutch. Kvartetten från Maryland gasar på med sin högoktaniga rockmusik och hyllas av flera generationer fans – där den gemensamma kärleken för genren gör att Clutch passar lika bra för nostalgikern som den moderna rocklyssnaren.

De har sedan starten 1991 blandat hårdrock, bluesrock, stonerrock och alternativ metal på ett kompromisslöst sätt. Med elva studioalbum i ryggen och med ett frekvent och hyllat turnerande så har Clutch byggt upp en global fanbase.

Det är också live man bör uppleva Clutch – har du fått möjligheten att se bandet så vet du exakt vad vi pratar om!

Information om flytten:
På grund av fortsatta restriktioner och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Clutch bestämt att flytta fram sin Europaturné ytterligare. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 27 augusti 2022.

Fortsätt att hålla i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 30 juli 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!