Axel Rudi Pell

+ Fighter V

  • receipt 410 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Den 24 april återvänder den tyska gitarristen Axel Rudi Pell till Malmö för konsert på KB! Som förband ser vi Fighter V.

Axel Rudi Pell är en av Tysklands mest framgångsrika gitarrister. Hans solokarriär har hållit på i 30 år och han erövrar hela tiden nya marknader. Efter han lämnade bandet Steeler 1988 har han släppt mängder av soloplattor som hamnat högt på de tyska listorna. Tidigare i år släpptes liveplattan ”XXX Anniversary Live” som innehåller material från hela hans långa karriär.

Axel Rudi Pells senaste spelningar i Sverige har varit fullsatta och han har även gjort stor succé på Sweden Rock Festival, så missa inte det här tillfället!

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram Axel Rudi Pells kommande Sverigedatum till 2021. Konserten på KB kommer nu att äga rum den 24 april 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!