Axel Rudi Pell

+ Amalgama

Datum har passerat
Konserten blir av som planerat 2023. Köpta biljetter gäller. Läs mer här.

Den 5 maj 2023 återvänder den tyska gitarristen Axel Rudi Pell till Malmö för konsert på KB tillsammans med Amalgama!

Axel Rudi Pell är en av Tysklands mest framgångsrika gitarrister. Hans solokarriär har hållit på i 30 år och han erövrar hela tiden nya marknader. Efter han lämnade bandet Steeler 1988 har han släppt mängder av soloplattor som hamnat högt på de tyska listorna. Tidigare i år släpptes liveplattan ”XXX Anniversary Live” som innehåller material från hela hans långa karriär.

Axel Rudi Pells senaste spelningar i Sverige har varit fullsatta och han har även gjort stor succé på Sweden Rock Festival, så missa inte det här tillfället!

Information om flytten:
Då det ännu är svårigheter att genomföra en hel Europaturné har Axel Rudi Pell valt att flytta sin turné ytterligare till nästa år. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum 5 maj 2023.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta biljettleverantören för att begära återköp, dock senast den 11 mars 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Konserten presenteras av FKP Scorpio.