Parkway Drive

+ Thy Art Is Murder, Knocked Loose

Datum har passerat

Senaste albumet ”Ire” blev en enorm succé med låtar som ”Vice Grip”, ”Crushed” och ”Bottom Feeder” – som befäste australiensiska Parkway Drives plats som ett av metalcorevärldens absolut största namn. Den 20 juni återvänder australiensarna äntligen till Göteborg för en efterlängtad klubbspelning på Pustervik tillsammans med tungviktarna i Thy Art Is Murder samt Knocked Loose!

Parkway Drive
Parkway Drive älskar Sverige och vi älskar Parkway Drive. Få band i världen når australiensarnas nivå av passionerad och kvalitativ hårdhet. Med 15 år, 5 album och otaliga spelningar på nacken har bandet cementerat sin ställning som en av genrens viktigaste. Aktuella med sitt kommande sjätte studioalbum är det äntligen dags igen för fullt ös när bandet bjuder på en låtarsenal av tunga klassiker så väl som nya favoriter!

Thy Art is Murder
Australiensiska deathcorebandet Thy Art is Murder grundades i Sydney 2006 och har släppt fyra album. Senaste plattan ”Dear Desolation” från 2017 såg en bejublad återkomst av sångaren CJ McMahon till gruppen. Med inspiration från band som Decapitated, Meshuggah och Behemoth, blir det garanterat röj när de intar scenen.

Knocked Loose
Amerikanska Knocked Loose har äran att öppna kvällen och detta hardcoreband kommer sätta ribban direkt. Bandet, som grundades 2013, är kända för att starta rejäla moshpits, något som visades under varje datum på 2017 års Vans Warped Tour.