Liar Thief Bandit

+ Special guests: Frontback, Hedda Hatar

Datum har passerat

Malmöbandet Liar Thief Bandit släpper sitt andra album ”Straight Ahead” i slutet på sommaren och självklart firas detta med releasefest på KB! Fredagen den 24 augusti släpps skivan och i samband med detta kliver de upp på vår scen med två särskilt handplockade akter för att fira på bästa sätt; Frontback och Hedda Hatar. Det är fri entré hela kvällen och därmed obligatoriskt närvaro för alla vänner av rock!

LIAR THIEF BANDIT
Liar Thief Bandit är musik för dig som å ena sidan älskar 70-talsrock och å andra sidan njuter av att se den avbildas i ny tappning. Rock i sin renaste form som influeras lika mycket av hjältar som av hjältars hjältar. The Hellacopters, Danko Jones och Rival Sons delar plats med Kiss, Led Zeppelin och Thin Lizzy. Ut kommer en balans och energi som känns ända in i benmärgen! Deras nya album släpps via den tyska etiketten 7Hard Records den 24 augusti.

Hemsida | Facebook | YouTube | Spotify

FRONTBACK
Energifyllda Frontback frontas av Anlo Front, vinnare av “Årets Rockröst 2016”, som tillsammans med sina vapendragare i rockbandet släppte det väl mottagna albumet “Heart Of A Lion” 2017, där senaste singeln “On And On” placerades på en 4:e plats i nationella radiotävlingen “P4 Nästa”. Gruppen har varit förband till bland andra Status Quo, Electric Boys, Freedom Call och Bullet, samt avverkat både en och två stora festivaler som Sweden Rock- och Malmöfestivalen. Bandet arbetar just nu för fullt på sitt tredje album och har i år även spelat på bland annat Sweden Rock Festival och Helge Å-festivalen. Förbered er på en rejält rivig och energifylld liveshow!

Hemsida | Facebook | YouTube | Spotify

HEDDA HATAR
Hedda Hatar är ett Lundabaserat rockband bestående av fyra nittonåriga tjejer. Deras sound har liknats vid tidiga Black Sabbath och Led Zeppelin, men också Arctic Monkeys. Bandet bjuder på riffbaserad musik med en punkig attityd men i repertoaren gömmer sig även låtar som lutar mer åt indierock-hållet. De vill däremot inte begränsa sig efter genre utan skriver vad de känner för. All musik och text är egenskriven och bandet vill vara med och bidra till en mer jämställd musikbransch. De är nu aktuella med singlarna “No:1” och “Tupé Or Not Tupé” från det kommande debutalbumet.

Facebook | YouTube | Spotify