Black Stone Cherry

+ Monster Truck

Datum har passerat

Black Stone Cherry är tillbaka med sitt efterlängtade sjätte studioalbum ”Family Tree”. Det är ett monster till skiva som hyllar artisterna som banat väg för BSC: Led Zeppelin, Cream, Muddy Waters och Faces bland annat. Kvartetten från Kentucky har enligt egen utsago hittat helt ny energi med plattan och vi räknar med tunggung deluxe när de gör nedslag på Pustervik i Göteborg den 15 november tillsammans med Monster Truck som support!

Southern rock idag är Black Stone Cherry. Deras sound lockar lika delar nostalgiker som nyfunna älskare av genren. Med låtar som ”White Trash Millionaire”, ”Blame It On The Boom Boom”, “Lonely Train” och “Me and Mary Jane” är Black Stone Cherry ett band med hits – och låtar som måste upplevas live.

Bandet har turnerat världen över och fyllt arenor. De har spelat med artister som Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Motörhead och många fler. Och de har spelat för fulla hus i Sverige – ett flertal gånger. Nu är det dags för album nummer sex och ett besök på Pustervik. Vi ses väl där?