Santana

Datum har passerat

Gitarrhjälten Carlos Santana besöker Sverige i sommar på sin “Divination Tour” för en exklusiv konsert! Den 20 juni ställer sig supergitarristen på scenen i Trädgårdsföreningen i Göteborg.

Carlos Santanas passionerade och själfullt levererade gitarrspel gör honom till en av världens mest kända musikaliska signaturer. I över fem årtionden, från den tidiga och banbrytande afro/latin/blues/rock-perioden, till att bli en visionär som överskrider genrer, kulturer och geografiska platser. Långt innan världsmusik var ett begrepp var Santana före sin tid och med sitt engagemang som social aktivist ses han idag som en världsmedborgare och global musikikon.

Mexikan-amerikanen blev känd i slutet av 60-talet för sin salsainfluerade jazz-fusion. Under namnet Santana skördade han stora framgångar och spelade bland annat på den första Woodstockfestivalen. Under 50 år har han under bandnamnet Santana släppt ungefär lika många plattor och sålt över 100 miljoner album. 1998 blev Santana invald i Rock And Roll Hall Of Fame.

1999 kom albumet ”Supernatural” som bland annat innehöll megahitsen ”Smooth” och ”Maria Maria”. Albumet, som blev en enorm publikframgång, belönades med hela 9 amerikanska Grammys. Tidigare i år kom plattan “Power of Peace”, där han tillsammans med hustrun Cindy Blackman Santana och The Isley Brothers celebrerar det tidlösa soundet av funk, soul, blues, rock, jazz och pop.

Missa inte att uppleva en av rockens sanna virtuoser och ledstjärnor när han kommer till Göteborg i sommar!

I överenskommelsen med artisten kommer 9 kr från varje såld biljett att gå till välgörenhetsorganisationen The Milagro Foundation.

Praktisk information inför biljettköp och konsertbesök:
Entrén ligger på Södra Vägen, mittemot Stora Teatern.

Mat och dryck får EJ medtagas in på Trädgårdsföreningen. Mat och dryck finns till försäljning.
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.
Systemkamera är inte tillåtet, mobilkamera och mindre digital kamera är accepterat.

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.

Ingen uthämtning av biljetter på arenan. Väljer ni Print@home alternativ för er biljett, skriv ut den i god kvalité då det är streck koden som är biljetten och kan användas en gång.

Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar etc. som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Information för rullstol:
Rullstolsbiljett köps via Eventims callcenter på 0771-130 150. Ledsagare har fri entré. Rullstolsramp byggs och handikapptoalett finns intill den.