RavenEye

+ Kvasar

Datum har passerat

Engelska RavenEye återvänder till Göteborg! Den 11 mars intar bandet The Abyss för en spelning tillsammans med Göteborgs egna Kvasar!

RavenEye
I våras värmde powerrock-trion upp för KISS på Scandinavium och charmade publiken med sina tunga riff och en bombastisk liveshow. Det vittnas om bredbent slammer som bottnar i modern garagerock och bluesrock. Trots att bandet inte har så många år på nacken har RavenEye har etablerat sig som en mäktig kraft inom den brittiska rockscenen och har förutom KISS supportat såväl Slash som Joe Satrani samt The Blues Pills och Deep Purple. 2016 kom debutplattan “Nova” som fick fint mottagande från recensenter och fans. RavenEye är en högenergisk rockakt som inte bör missas!

Kvasar
Kvintetten Kvasar sattes samman för ett år sedan och har sedan dess skapat en go blandning av musik, spelat på scener så som Jazzhuset, Sticky Fingers och Pustervik. Bandet består av sedan länge goda vänner, varav flera spelat tillsammans i många år. De skapar dynamisk progressiv rock’n’roll med starka influenser från 60- och 70-talens era. Band som t.ex. Led Zeppelin, King Crimson och Pink Floyd är husgudar. Musiken är ena sekunden explosiv, mäktig och fylld med frustration eller rädsla. Nästa en drömsk matta av dimma och den tredje fyllt med ett drivit gung!

Extra information:
Konserten flyttas från Sticky Fingers till The Abyss på Andra Långgatan 35. Observera att nya tider gäller. Dörrarna öppnas cirka klockan 16:00 och Kvasar inleder kvällen cirka kl 19:00.
Tyvärr har Honeymoon Disease och Psycho Village tvingats ställa in. Kvasar rycker in som ersättare.