Rickie Lee Jones

Datum har passerat

I sommar välkomnar vi Rickie Lee Jones tillbaka till Malmö för en intim kväll på Kulturbolaget den 5 juni!

Hon är inte helt enkel att placera i ett musikaliskt fack. Rickie Lee Jones har alltid gått sina egna vägar och med orädd entusiasm dansat mellan folkmusik, rock, pop och jazz. Men Rickie har en ovanlig förmåga att få allt att kännas just som… Rickie Lee Jones.

Rickie Lee Jones fick sitt genombrott på popscenen -78 och har sedan dess experimenterat med sitt ljud och artisteri på över 15 album. Hon har samarbetet med många av våra största stjärnor och är ständigt ett av namnen när det diskuteras Polarpris. Rickie Lee Jones har beskrivits som ett kulturellt fenomen, är karaktäristisk i både sång och låtskrivande och hennes liveshower har kommit att kallas ”biktstols-framträdanden”.

Senaste plattan ”The Other Side of Desire” (2015) skrevs och spelades in i New Orleans, där hon också lever och verkar. Musiken är den första hon skrivit på över ett årtionde, och inspirerad av alla händelser i hennes liv.

*** Information om flytten ***
Konserten den 5/6 med Rickie Lee Jones flyttas från Slagthuset till Kulturbolaget (KB) på Bergsgatan 18. Detta för att avnjuta konserten i en mer intim miljö. Samma tider och redan köpta biljetter gäller.

På KB kommer det att dukas upp ”biosittning” med reserverade sittplatser för dem med Slagthusbiljett. Platserna är ej numrerade.