Midge Ure

Datum har passerat

En show med klassiska låtar, men också med rariteter, där minst en låt spelas från alla album sedan sent 70-tal. Helt enkelt – lite av allt! Missa inte när Midge Ure besöker Södra Teatern i Stockholm den 13 maj 2017 på sin ”Something from Everything”-turné!

Midge Ure har en karriär som spänner över 40 år – från att ha haft en massa olika ”popband”, att ”nästan” gå med i Sex Pistols, det banbrytande arbetet med Visage (”Fade to Grey” har flera gånger blivit framröstad till den bästa elektroniska låten i sin genre i Europa), till den kommersiella framgången med Ultravox samt hans solo-plattor.

2015 gjorde Midge Ure tilsammans med den semi-akustiska duon Indien Electric Company en turné där dom spelade plattan ”Breathe Again” i sin helhet tillsammans med ett pärlband av gamla hits. Detta visade sig bli en massiv framgång hemma i England men också i Tyskland, Italien och Danmark. Det är denna show som nu utvecklats till det som tar Midge till Sverige i maj måndan 2017. Turnén kallas ”Something from Everything”. Det blir en show som fångar in i alla fall en låt från varje album han släppt sen 1977! Från Visage, till Ultravox, till hans egna solo-plattor. Kort sagt – Something from everything!

På denna turné får Indien Electric Company sällskap av Joseph O´Keefe som kommer att spela keyboards och se till att vissa av låtarna får en ordentlig dos av elektronisk prägel. Det blir naturligtvis alla de klassiska låtarna – men även sådant som är sällan spelat live.

Där har ni det – ”Something from Everything” utförs i ett format som kommer att ge alla odödliga låtar dess rättmätiga sound utan att sluta fokusera på det viktigaste – musiken! Varmt välkomna!

Södra Bar öppnar: 17.00 | Salen öppnar: 19.15 | På scen: 19.30