Queensrÿche

+ Fullforce

Datum har passerat

Queensrÿche slutar aldrig utvecklas.

Det är därför de fortfarande är en av de mest respekterade hårdrocksbanden i historien med över 20 miljoner sålda album världen över. Det är därför deras spelningar fortsätter att sälja ut överallt och att hits som ”Silent Lucidity” förevigt spelas på radion. Det är därför de har bland de mest hängivna fansen. Det är därför efter tre decennier deras arv bara blir starkare för varje utveckling.

Det leder oss till nästa fas för denna Seattle-kvintett. Under 2012 välkomnade bandet en ny sångare för första gången sedan starten 1981, sångaren och multi-instrumentalisten Todd LaTorre.

I somras släppte bandet sitt 12:e studioalbum kallat ”Queensryche”. ”Det är en återgång till form,” säger Wilton om den nya skivan. ”Vi är tillbaka på rätt kurs. Vi känner samma energi som när vi skrev ‘Speak’ och ‘The Needle Lies’ till ‘Operation: Mindcrime’. Vår kemi och vår passion för metal och hårdrock har hållit oss samman.”

Jackson säger, ”Detta är för fansen, vi så är välsignade att ha dem, och de kommer att älska det här.”

I November gör bandet 4 exklusiva spelningar i Sverige. Gör dig redo för en kväll med gamla som nya klassiker när de intar KB den 8 november!

Presenteras av Danger Music & Media och Triffid Productions