Airbourne

+ Black Spiders, Corroded

Datum har passerat

Australiensiska stomprockarna Airbourne kommer till Sverige och gästar Trädgår’n i Göteborg den 29 oktober! Som huvudsupport kommer vi få se brittiska Black Spiders,  svenska Corroded inleder kvällen och vad som kommer att bli en rockmanifestation.

Ibland behövs det inte mer än att stega lite åt sidan för att se saker ur en annan vinkel. I Airbournes fall är det precis vad det gjort. De hymlar inte om sina idoler eller försöker gömma sina referenser; båda stavas AC/DC men de plockar russinen ur kakan och skapar ett eget bakverk som smakar svettigt bra.

Ända sedan starten för tio år sedan har bröderna Joel och Ryan O’Keefe och deras vapendragare David Roads och Justin Street destillerat allt vad rock innebär: blod, svett och tårar. Till detta har de skrivit alla sina alster utifrån hur det känns att få en skrevspark. Debutalbumet ”Runnin Wild” spelades in med Bob Marlette (Ozzy Osbourne, Alice Cooper) och var allt som fansen behövde för att skaka med hela kroppen i takt och sätta näven i vädret. Uppföljaren ”No Guts. No Glory” hamrade på i samma anda och klättrade på listorna runt om i världen. Det är tydligt att folk som gillar sin rock med stomp har funnit ett band att förälska sig i med Airbourne!

Men det är på scen som allt gäller. Liveshower framkallar tillräckligt med energi att lysa upp en storstad. Airbourne blöder sig igenom varje sekund och publiken lämnas helt uttömd. Detta är fakta!

Till VIP biljetten ingår:
1 Ståplatsbiljett till konserten
1 Airbourne ” Tour-Specific Poster”
1 VIP laminat som minne.
Hämtas på plats mot uppvisande av biljett