Dr. Hook till Sverige

Det legendariska bandet Dr. Hook, med Dennis Locorriere, rösten och upphovsmannen till flera av de mest kända låtarna, besöker Sverige för tre konserter i vinter!

Aktuella datum:
12/1/2023 – Västerås, Konserthuset°Biljetter
13/1/2023 – Mölnlycke, Råda Rum*Biljetter
14/1/2023 – Malmö, Slagthusets Teater*UTSÅLT!

° – Nytt datum
* – Flyttat datum

Vem minns inte låtar som ”Sylvia’s Mother”, ”Only Sixteen” och ”When You’re In Love With a Beautiful Woman”? Andra kanske hellre tänker på ”Millionaire” eller ”Everybody’s Making It Big But Me”? Dr. Hook har varit aktuella med skivsläpp och turnéer sedan slutet av 60-talet, och har sedan dess haft många trogna fans i Sverige. Utöver musik till egna bandet har Locorriere skrivit låtar till storheter som Willie Nelson, Jerry Lee Lewis och Olivia Newton John.

Dennis Locorriere har samlat ihop ett team av kvalitetsmusiker och ger sig nu ut på vägarna igen, med sin populära 70-talsdoftande pop och rock. Vi ser fram mot att välkomna dem och uppleva alla stora hits!

Information om flytten:
Höstens Sverigeturné med Dr. Hook har behövt flyttas fram. Konserterna på Råda Rum i Mölnlycke och Slagthuset i Malmö äger nu rum i januari 2023.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter till dessa två konserter gäller fortfarande till samma platser det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta biljettleverantören för att begära återköp, dock senast den 7 oktober 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.

Då vi inte lyckats hitta ersättningsdatum som passar turnén i Jönköping eller Kalmar har dessa konserter ställts in och samtliga biljetter återbetalas automatisk.