Dr. Hook

Datum har passerat

Det legendariska bandet Dr. Hook, med Dennis Locorriere, rösten och upphovsmannen till flera av de mest kända låtarna, besöker Slagthusets Teater i Malmö med sin ”50th Anniversary Tour”!

Vem minns inte låtar som ”Sylvia’s Mother”, ”Only Sixteen” och ”When You’re In Love With a Beautiful Woman”? Andra kanske hellre tänker på ”Millionaire” eller ”Everybody’s Making It Big But Me”? Dr. Hook har varit aktuella med skivsläpp och turnéer sedan slutet av 60-talet, och har sedan dess haft många trogna fans i Sverige. Utöver musik till egna bandet har Locorriere skrivit låtar till storheter som Willie Nelson, Jerry Lee Lewis och Olivia Newton John.

Dennis Locorriere har samlat ihop ett team av kvalitetsmusiker och ger sig nu ut på vägarna igen, med sin populära 70-talsdoftande pop och rock. Vi ser fram mot att välkomna dem och uppleva alla stora hits!

Information om flytten:
Höstens Sverigeturné med Dr. Hook har behövt flyttas fram. Konserten på Slagthuset i Malmö som skulle ägt rum den 1 oktober kommer nu att äga rum den 14 januari 2023.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till samma platser det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 7 oktober 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.