Wardruna gör virtuell realase-show

För att fira släppet av sitt nya album gör den hyllade fornnordiska gruppen Wardruna en unik virtuell konsert den 26 mars från Norge, rakt in i ditt vardagsrum.

Biljetterna släpps den 5 februari klockan 10:00 via Kulturbolaget.se.

Wardruna har ett sound utan gränser som överskrider tid, språk och musikgenres. Men det är den norska gruppens genuina och extraordinära scenframträdanden som verkligen satt Wardruna på kartan. Nu välkomnar de er alla att låta Wardrunas närvaro fylla era hem och sinnen genom en virtuell konsert utöver det vanliga.

Den 22 januari släppte Wardruna sitt nya album “Kvitravn”, som fortsätter den musikaliska resa som Runaljod-trilogin påbörjade. Albumet har hyllats världen över, men det är den 26 mars som albumet för första gången får möta sin publik genom ett liveframträdande. I tidens tecken blir det en virtuell konsert från hemlandet i norr, men som ämnar fånga allt som kännetecknar en Wardruna-konsert. Utöver musik från “Kvitravn” kommer bandet framföra en mängd tidigare verk, allt inlindat i en omgivning speciellt framtaget för denna kväll.

Konserten sänds från Norge och presenteras i Sverige av Kulturbolaget och All Things Live.