Peter Jöback fortsätter sitt 50-årsfirande med sommarturné

I sommar åker en av våra mest älskade artister ut på vägarna för att besöka bl.a. Borgholm, Malmö och Kungsbacka! Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in svenska folket för att hylla karriären. Med sig på turnén har han sitt magiska band och sin gedigna låtskatt.

Biljetter släpps på fredag den 26 november klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

Datum:
1/7/2022 – Borgholm, Borgholms SlottsruinBiljetter
10/8/2022 – Malmö, PildammsteaternBiljetter
11/8/2022 – Kungsbacka, Tjolöholms SlottBiljetter

2021 har varit ett fantastiskt år för Peter Jöback. Han fyllde 50 år, fick en hit med nya singeln ”Better Man”, tog emot medalj av Kungen och har just givit ut sina memoarer ”Att bära sig själv” efter 40 år på scenen.

I höst har han synts i tv-skärmen i succén ”Så mycket bättre” där han gjort fyra magnifika tolkningar. Den avslutande ”Elvis, Einstein och jag” kan även ge en blinkning till sommarturnéns grafiska inramning. De övriga tolkningarna; ”Falla fritt”, ”Slå mig fri” och ”Sju vackra gossar” kanske också dyker upp i sommarens konsert tillsammans med en musikalisk blandning ur Peters digra och varierande repertoar!

”Det ska bli så kul att få fokusera på musiken och publiken i sommar” säger Peter.

2022 inleder Peter med succé-musikalen Jesus Christ Superstar tillsammans med Ola Salo. Men i sommar är det Peter och musiken i centrum på scener runt om i sommar-Sverige!