Peter Jöback

Datum har passerat

I sommar åker en av våra mest älskade artister ut på vägarna för att besöka bl.a. Pildammsteatern i Malmö den 10 augusti! Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in svenska folket för att hylla karriären. Med sig på turnén har han sitt magiska band och sin gedigna låtskatt.

2021 har varit ett fantastiskt år för Peter Jöback. Han fyllde 50 år, fick en hit med nya singeln ”Better Man”, tog emot medalj av Kungen och har just givit ut sina memoarer ”Att bära sig själv” efter 40 år på scenen.

I höst har han synts i tv-skärmen i succén ”Så mycket bättre” där han gjort fyra magnifika tolkningar. Den avslutande ”Elvis, Einstein och jag” kan även ge en blinkning till sommarturnéns grafiska inramning. De övriga tolkningarna; ”Falla fritt”, ”Slå mig fri” och ”Sju vackra gossar” kanske också dyker upp i sommarens konsert tillsammans med en musikalisk blandning ur Peters digra och varierande repertoar!

”Det ska bli så kul att få fokusera på musiken och publiken i sommar” säger Peter.

2022 inleder Peter med succé-musikalen Jesus Christ Superstar tillsammans med Ola Salo. Men i sommar är det Peter och musiken i centrum när han intar scenen på Pildammsteatern!

Praktisk information inför biljettköp och konsertbesök:

Pildammsteatern är en amfiteater utomhus i vackra Pildammsparken. Biljetterna säljes som onumrerade ståplatser med möjlighet att sitta. Ingång från John Ericssons väg.

Mat och alkohol är inte tillåtet att ta med, PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat, dryck (alkohol såväl som alkoholfria alternativ) finns på området.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, picknickkorg, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangör eller arena ansvarar inte för saker lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen effektförvaring på arenan.

Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen är även barnvagnar inte tillåtna.

Det finns ingen möjlighet för uthämtning av biljetter på plats.

Ta väl hand om (Pildammsteatern) som är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Covid-19 information:
För allas trygghet följer vi utvecklingen av covid-19-pandemin och de åtgärder som föreskrivs av myndigheterna samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder som behöver vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att uppvisa bevis på vaccinationsstatus och/eller bära munskydd. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.