Nya Sverigedatum bekräftade för Midge Ure

De tidigare Sverigedatumen med Midge Ure som var tänkt att äga rum våren 2020 och sedan 2021, flyttas nu ytterligare en gång, till 1oktober 2022. När vi äntligen får uppleva legenden live igen efter pandemin, blir det med hans nya turné ”Voice & Visions”, och en show som omfattar höjdpunkter från de två Ultravox-albumen från 1981 och 1982 – ”Rage in Eden” och ”Quartet”. Som special guests dessa kvällar ser vi India Electric Co.

Datum 2022:
13/10/2022 – Malmö, KBBiljetter
14/10/2022 – Göteborg, PustervikUtsålt!
15/10/2022 – Stockholm, Slaktkyrkan (Extrakonsert)Utsålt!
16/10/2022 – Stockholm, SlaktkyrkanBiljetter

I början av 1981 gjorde Ultravox anspråk på att de var ett av de väsentligaste banden på 80-talet efter den globala framgången med ”Vienna”. Samma år och tillbaka i studion, spelade de in sitt andra album med Ure som frontman, ”Rage in Eden”, vilket slog sig in som topp 5 i de brittiska albumlistorna. ”Quartet”, deras tredje album med Ure, kom snabbt i följd 1982, och med inblandning av den legendariska Beatles producenten George Martin.

Genom att förflytta fansen tillbaka till decenniet karaktäriserat av elektronik, experiment, synthesizers och grymma låtar kommer albumens höjdpunkter att framföras, tillsammans med hits från Ures otroliga katalog.

”I can’t begin to tell you how great it feels to be back out touring after the uncertainty of the past two years and it is especially exciting to delve back in time and revitalise two standout albums from my career, ‘Rage in Eden’ and ‘Quartet’. This is the logical and emotional follow up to The 1980 Tour.”
– Midge Ure

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Midge Ures kommande Sverigedatum ytterligare, och nu till 2022. Notera att det blir med en ny turné – ”Voice & Visions” när han kommer.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter till de tidigare annonserade spelningarna gäller fortfarande till de nya datumen och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå 2022 kontakta respektive biljettleverantören för återköp, dock senast den 30 april 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.