Midge Ure

+ India Electric Co.

Datum har passerat
Till denna konsert gäller endast biljetter köpta via Tickster.

De tidigare konserterna med Midge Ure som var tänkt att äga rum på Slaktkyrkan våren 2020 och 2021 flyttas ytterligare till oktober 2022. När vi äntligen får uppleva legenden live igen efter pandemin, blir det med sin nya turné ”Voice & Visions” och en show som omfattar höjdpunkter från de två Ultravox-albumen från 1981 och 1982 – ”Rage in Eden” och ”Quartet”. Som special guests denna kväll ser vi India Electric Co.

I början av 1981 gjorde Ultravox anspråk på att de var ett av de väsentligaste banden på 80-talet efter den globala framgången med ”Vienna”. Samma år och tillbaka i studion, spelade de in sitt andra album med Ure som frontman, ”Rage in Eden”, vilket slog sig in som topp 5 i de brittiska albumlistorna. ”Quartet”, deras tredje album med Ure, kom snabbt i följd 1982, och med inblandning av den legendariska Beatles producenten George Martin.

Genom att förflytta fansen tillbaka till decenniet karaktäriserat av elektronik, experiment, synthesizers och grymma låtar kommer albumens höjdpunkter att framföras, tillsammans med hits från Ures otroliga katalog.

”I can’t begin to tell you how great it feels to be back out touring after the uncertainty of the past two years and it is especially exciting to delve back in time and revitalise two standout albums from my career, ‘Rage in Eden’ and ‘Quartet’. This is the logical and emotional follow up to The 1980 Tour.”
– Midge Ure

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Midge Ures kommande Sverigedatum ytterligare, och nu till 2022. Notera att det blir med en ny turné – ”Voice & Visions” när han kommer. Konserten som skulle ha ägt rum på Slaktkyrkan den 13 maj 2021 (tidigare 21 maj 2020 på Södra Teatern) flyttas nu till 16 oktober 2022.

Nya biljetter med korrekt datum och spelställe skickades ut den 10 maj 2022 till den mail som registrerades vi köpet. Det är dessa biljetter som gäller nu och som ska visas upp i entrén på konsertkvällen. Om du inte fått några nya biljetter, vänligen kontakta Ticksters kundservice.

Till denna konsert gäller endast biljetter köpta via Tickster.