Mustasch firar 20 år sedan debuten med jubileumsskiva och turné

I år är det 20 år sedan Mustaschs första skiva släpptes. Detta firar Ralf Gyllenhammar och hans mannar med att släppa jubileumsskivan ”A Final Warning” i två delar. Räkna med att det kommer firas ordentligt när bandet intar scen på Pustervik och KB med VA Rocks som support!

Datum:
30/3/2022 – Göteborg, PustervikBiljetter
29/4/2022 – Malmö, KBBiljetter

Med över två decennium på landets största rockscener har göteborgarna i Mustasch ett jäkligt mäktigt CV: tio album och utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre Grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’.

Nya albumet är uppdelat på två skivor. Första delen ”A Final Warning – Chapter 1” släpptes i april och innehåller bland annat singlarna ”You Are Killing Me” och ”Contagious”. Andra skivan släpps i december, men redan nu i oktober får vi höra ett smakprov från kommande albumet.

Mustasch är inte bara ett av Sveriges största hårdrocksband, de är även ett av de mest produktiva. Med framgångar som ”Double Nature”, ”Thank You For The Demon” och ”Lawbreaker” har bandet byggt upp en bred publik, även internationellt. Mustasch har under åren vunnit två grammisar, medverkat i diverse tv-program och turnerat världen över.

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Mustaschs spelningar i Göteborg och Malmö från januari till senare i vår.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta biljettleverantören för att begära återköp, dock senast den 18 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning.