Mustasch

+ VA Rocks

Datum har passerat

I år är det 20 år sedan Mustaschs första skiva släpptes. Detta firar Ralf Gyllenhammar och hans mannar med att släppa jubileumsskivan ”A Final Warning” i två delar. Räkna med att det kommer firas ordentligt från scen när bandet intar Pustervik i Göteborg den 30 mars 2022 tillsammans med Malmöbandet VA Rocks!

MUSTASCH
Med över två decennium på landets största rockscener har göteborgarna i Mustasch ett jäkligt mäktigt CV: tio album och utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre Grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’.

Mustasch är inte bara ett av Sveriges största hårdrocksband, de är även ett av de mest produktiva. Med framgångar som ”Double Nature”, ”Thank You For The Demon” och ”Lawbreaker” har bandet byggt upp en bred publik, även internationellt. Mustasch har under åren vunnit två grammisar, medverkat i diverse tv-program och turnerat världen över.

SUPPORT: VA ROCKS
Det är svårt att motstå VA ROCKS smittsamma flört med såväl Runaways och Kiss som Ramones. Det har varit blod, svett och rep sedan 2006 då tre 12-åringar bildade bandet ihop. Senaste skivan heter “I love Va Rocks” och tog bandet ut i Europa och fick upphöjande recensioner. 2022 står inspelning och gig på agendan, givetvis besöks Sweden Rock Festival i juni. Ni vill inte missa Malmös rock queens nummer 1!

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Mustaschs spelning på Pustervik till senare i vår. Spelningen kommer nu att äga rum den 30 mars 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Ticksters kundservice för att begära återköp, dock senast den 18 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning.