Moonica Mac på turné – besöker Malmö och Kalmar

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Under 2022 åker hon ut på Sverigeturné med “Kom till mig” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans.

Datum:
9/9/2022 – Malmö, PalladiumBiljetterFåtal!
10/9/2022 – Malmö, Slagthusets TeaterBiljetterExtrakonsert!
2/10/2022 – Kalmar, KalmarsalenBiljetter

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Macs toner in på djupet. Hennes låtar må ha nått miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

I höstas var Moonica Mac aktuell med en utsåld turné och sin medverkan i ”Så Mycket Bättre”. Hon har tidigare även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Första halvan av 2022 kommer inledas med ett flertal nya singelsläpp samt en release av ett mycket efterlängtat andra album.

– Jag hoppas att det är många som vill dela en kväll med mig, då vi äntligen kan få uppleva den där glittrande magin som bara livemusik kan skapa, säger Moonica Mac.

Information om flytten:
På grund av covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin har det bestämts att flytta fram en del av Moonica Macs “Kom till mig”-turné till hösten, inklusive konserterna i Malmö och Kalmar. Den utsålda konserten på Palladium i Malmö kommer nu att äga rum den 9 september 2022 och konserten på Kalmarsalen den 2 oktober. Samtidigt passar vi på att släppa upp ett extra Malmödatum på Slagthusets Teater den 10 september!

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter till vårens konserter gäller fortfarande till samma plats på det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta biljettleverantören för att begära återköp, dock senast den 18 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter.