Moonica Mac

Datum har passerat

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Den 9 september 2022 är det åter dags för Moonica att möta Malmöpubliken när hon besöker Palladium med “Kom till mig”-turnén!

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Macs toner in på djupet. Hennes låtar må ha nått miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

I höstas var Moonica Mac aktuell med en utsåld turné och sin medverkan i ”Så Mycket Bättre”. Hon har tidigare även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Första halvan av 2022 kommer inledas med ett flertal nya singelsläpp samt en release av ett mycket efterlängtat andra album.

– Jag hoppas att det är många som vill dela en kväll med mig, då vi äntligen kan få uppleva den där glittrande magin som bara livemusik kan skapa, säger Moonica Mac.

Information om flytten:
På grund av covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, måste vi tyvärr flytta fram konserten med Moonica Mac på Palladium i Malmö den 18 februari. Konserten kommer nu att äga rum på Palladium den 9 september 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till samma plats på det nya datumet (9/9) och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta biljettleverantören för att begära återköp, dock senast den 18 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.