Miriam Bryant åker på omfattande Skandinavienturné med konserter i Malmö och Jönköping

Med sin förmåga att sammanföra både förtvivlan och glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en av landets mest uppskattade artister. Nio år efter debuten är hon högaktuell med sin första platta på svenska; ”PS jag hatar dig”. Med ny musik i bagaget inleder Miriam Bryant det nya året med en omfattande turné i Skandinavien och stopp i både Malmö och Jönköping!

Datum:
23/4/2022 – Jönköpings KonserthusBiljetterAktuellt datum!
24/4/2022 – Malmö LiveBiljetter
Aktuellt datum!

Surret kring Miriam Bryant började redan 2012, när debutsingeln ”Finders Keepers” blev en omedelbar radiofavorit. Fler triumfer med R&B-präglade pophits som ”Raised In Rain” (även titeln på debutalbumet) och ”Push Play” förstärkte känslan av att vi hade med en speciell sorts talang att göra. Miriam avancerade från snackis till sensation 2015 i och med hennes medverkan i TV4-programmet ”Så Mycket Bättre”. Samma år utnämndes Miriam till ”Årets göteborgare”. I början av 2016 låg hon etta, tvåa och trea på Svensktoppen, en bedrift ingen artist klarat tidigare. Lägg till två Rockbjörnen-vinster, gästframträdande på Håkans Hellströms utsålda Ullevi-konsert, P3 Guld-vinst och ett hyllat Sommar-program i P1 så blir det solklart att Miriam Bryant är en av landets absolut främsta.

Den 19 november släpper Miriam Bryant ”PS jag hatar dig”, sin nya och första platta på svenska där hon återigen bevisar sin styrka i både sång och text. Efter en längtan att spela live inför en publik beger hon sig äntligen ut på vägarna tillsammans med sitt band. Turnén ”PS jag hatar dig” gör stopp i både Malmö och Jönköping.

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Miriam Bryants turné till senare i vår. Håll I din biljett! Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Vänligen kontakta biljettleverantören med eventuella biljettfrågor.