Miriam Bryant

+ Dagny

Datum har passerat

Med sin förmåga att sammanföra både förtvivlan och glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en av landets mest uppskattade artister. Nio år efter debuten är hon högaktuell med sin första platta på svenska; ”PS jag hatar dig”. Med ny musik i bagaget inleder Miriam Bryant det nya året med en omfattande turné i Skandinavien och stopp på Jönköpings Konserthus den 23 april! Som support denna kväll ser vi en av Norges största popstjärnor: Dagny!

MIRIAM BRYANT
Surret kring Miriam Bryant började redan 2012, när debutsingeln ”Finders Keepers” blev en omedelbar radiofavorit. Fler triumfer med R&B-präglade pophits som ”Raised In Rain” (även titeln på debutalbumet) och ”Push Play” förstärkte känslan av att vi hade med en speciell sorts talang att göra. Miriam avancerade från snackis till sensation 2015 i och med hennes medverkan i TV4-programmet ”Så Mycket Bättre”. Samma år utnämndes Miriam till ”Årets göteborgare”. I början av 2016 låg hon etta, tvåa och trea på Svensktoppen, en bedrift ingen artist klarat tidigare. Lägg till två Rockbjörnen-vinster, gästframträdande på Håkans Hellströms utsålda Ullevi-konsert, P3 Guld-vinst och ett hyllat Sommar-program i P1 så blir det solklart att Miriam Bryant är en av landets absolut främsta.

Efter en längtan att spela live inför en publik beger hon sig äntligen ut på vägarna igen tillsammans med sitt band. Missa inte när ”PS jag hatar dig”-turnén gör stopp på Jönköpings Konserthus i vår!

DAGNY
I hemlandet Norge säljer Dagny ut sina turnéer i rekordfart, har frekvent rotation på radio, toppar listorna och är en av de mest eftertraktade festivalartisterna i landet. Hon har arbetat med internationella artister som Seeb, Steve Aoki och Katy Perry, samt fått strålande recensioner från bland annat Nylon, Billboard, The Guardian och Harper’s Bazaar. Den akustiska versionen av hennes genombrottssingel, ”Backbeat”, hördes även i den amerikanska tv-serien Grey’s Anatomy. När Dagny nyligen spelade två utsålda kvällar på Sentrum Scene i Oslo så hade hon ingen annan än Miriam Bryant som support och nu är alltså rollerna ombytta!

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Miriam Bryants turné till senare i vår. Spelningen på Jönköpings Konserthus kommer nu att äga rum den 23 april 2022.

Håll I din biljett! Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Vänligen kontakta Destination Jönköping med eventuella biljettfrågor.