Hardcore Superstar till Göteborg och Malmö

Med ny musik i bagaget är det åter dags för Hardcore Superstar att ge sig ut på en efterlängtad turné och självklart blir det stopp på både Pustervik den 6 november och KB den 17 december!

Biljetter finns ute till försäljning nu.

Datum:
6/11/2021 – Göteborg, PustervikFåtal biljetter!
17/12/2021 – Malmö, KBBiljetter

Få kan utmana göteborgarna på den svenska hårdrocksscenen och turnén hösten 2021 kommer cementera detta faktum.
Nya albumet “Abrakadabra” följer upp hyllade albumet “You Can’t Kill My Rock N’ Roll” (2018). En skiva som tog bandet ut i världen, från USA till Australien och allt där emellan. Här hemma blev det ett svårslaget publikrekord och oförglömlig natt när bandet headlineade Sweden Rock Festival. När de nu ger sig ut på turné med med bl.a. nya singeln “Catch Me If You Can” blir det garanterat explosiv och intensiv street metal från scen. Håll i er!

Fyrmannabandet Hardcore Superstar från Göteborg föddes 1997 och var modiga nog att slå ihop två stilar som som tidigare hatade varandra: Thrash metal och Sleaze-rock. Resultatet blev stilbildande hård, aggressiv rock blandat med det catchiga, melodiska och dekadenta. Elva album senare och med turnéer över hela världen tillhör Hardcore Superstar eliten och fortsätter framåt utan att dra ner tempot det minsta.