Hardcore Superstar

+ Scumbag Millionaire

Datum har passerat

Med ny musik i bagaget är det åter dags för Hardcore Superstar att ge sig ut på en efterlängtad turné och självklart blir det en spelning på hemmaplan i Götet! Missa inte när de intar Pustervik den 6 november tillsammans med Scumbag Millionaire som support!

Få kan utmana göteborgarna på den svenska hårdrocksscenen och turnén hösten 2021 kommer cementera detta faktum. Nya albumet “Abrakadabra” följer upp hyllade albumet “You Can’t Kill My Rock N’ Roll” (2018). En skiva som tog bandet ut i världen, från USA till Australien och allt där emellan. Här hemma blev det ett svårslaget publikrekord och oförglömlig natt när bandet headlineade Sweden Rock Festival. När de nu ger sig ut på turné med med bl.a. nya singeln “Catch Me If You Can” blir det garanterat explosiv och intensiv street metal från scen. Håll i er!

Fyrmannabandet Hardcore Superstar från Göteborg föddes 1997 och var modiga nog att slå ihop två stilar som som tidigare hatade varandra: Thrash metal och Sleaze-rock. Resultatet blev stilbildande hård, aggressiv rock blandat med det catchiga, melodiska och dekadenta. Elva album senare och med turnéer över hela världen tillhör Hardcore Superstar eliten och fortsätter framåt utan att dra ner tempot det minsta.

Support: Scumbag Millionaire
Scumbag Millionaire levererar en hyllning till det skitiga 90-talets Scandirock när band som Turbonegro och Hellacopters dominerade världen. Det är opolerad, smutsig käftsmällsrock. Det är högenergiskt live när live är som bäst. Det är rockens framtid och dåtid på en och samma gång.

Bra att veta inför besöket:
Vi fortsätter följa de regler och direktiv kring smittspridning som regeringen och folkhälsomyndigheten presenterar. Inga vaccinbevis eller covid-test kommer efterfrågas för att få inträde till våra evenemang. Vi hänvisar däremot till den rådande rekommendationen att du som inte ännu vaccinerat dig ska fortsätta undvika folksamlingar, inklusive nattklubbs- och konsertsammanhang. Känner du av symtom för någon form av sjukdom är det fortfarande viktigt att stanna hemma även om du är vaccinerad. Och glöm inte att tvätta/desinficera händerna!