Brit Floyd till Malmö med ‘World Tour 2021’

***
Tyvärr så kommer konserten med Brit Floyd den 16 oktober 2021 på Malmö Live i Malmö att flyttas till ett ännu icke bestämt datum pga restriktioner i andra länder för turnén. Håll i din biljett – den kommer att gälla för det nya datumet, som vi kommer att kommunicera snarast möjligt. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor.
***

Världens bästa Pink Floyd-hyllning återvänder till Malmö för en mycket speciell konsert där man hyllar Pink Floyds ikoniska katalog med klassiker från ”The Wall”, ”The Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here”, ”Animals” och ”The Division Bell”!

Brit Floyds shower har verkligen blivit ett fenomen, allmänt betraktade som världens största och mest levande hyllning till Pink Floyd. Troget har man återskapat pompa och ståt från sista turnén 1994, ”The Division Bell Tour”. Detta kompletteras med en fantastisk ljusshow, i vilken man investerat miljontals dollar, med en stor rund videoskärm med lampor runt om, lasers, uppblåsbara effekter och annat teatraliskt.


En Brit Floyd-show är mer än hyllning, det är en upplevelse utöver det vanliga och en mäktig och trovärdig show både för hängivna Pink Floyd-konnässörer och nya beundrare. Detta är så nära man kan komma känslan av en storslagen Pink Floyd-show live och en kväll man inte får missa!