Brit Floyd

Datum har passerat
OBS! Ny starttid för konserten är kl 20:00

Världens bästa Pink Floyd-hyllning återvänder till Malmö den 17 oktober 2022 för en mycket speciell konsert där man hyllar Pink Floyds ikoniska katalog med klassiker från ”The Wall”, ”The Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here”, ”Animals” och ”The Division Bell”!

Brit Floyds shower har verkligen blivit ett fenomen, allmänt betraktade som världens största och mest levande hyllning till Pink Floyd. Troget har man återskapat pompa och ståt från sista turnén 1994, ”The Division Bell Tour”. Detta kompletteras med en fantastisk ljusshow, i vilken man investerat miljontals dollar, med en stor rund videoskärm med lampor runt om, lasers, uppblåsbara effekter och annat teatraliskt.


En Brit Floyd-show är mer än hyllning, det är en upplevelse utöver det vanliga och en mäktig och trovärdig show både för hängivna Pink Floyd-konnässörer och nya beundrare. Detta är så nära man kan komma känslan av en storslagen Pink Floyd-show live och en kväll man inte får missa!

Information om flytten:
På grund av restriktioner i andra länder för turnén tvingades Brit Floyd flytta fram sin Malmökonsert som var planerad till den 16 oktober 2021. Konserten på Malmö Live kommer nu att äga rum den 17 oktober 2022. Observera att tiderna för kvällen har ändrats lite i samband med flytten; den nya tiden för dörrar är klockan 19:40 och konsertstart klockan 20:00. Håll i din biljett – den kommer att gälla även för det nya datumet och behöver inte bytas. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor.

VIP-biljetter
Till dessa konserter säljs ett begränsat antal VIP-biljetter där även en biljett i PL1 ingår.
Innehavare av dessa biljetter bjuds in till en VIP Meet & Greet Soundcheck-upplevelse.
Ca kl. 17.00 välkomnas ni in till arenan av en representant för Brit Floyd.
Ni får ett exklusivt VIP-pass och ges tillfälle att kolla på merchandise och växla några ord med Brit Floyds produktionsteam.
Därefter eskorterar Brit Floyds turnéledare in er till konsertsalen för en privat soundcheck.
Brit Floyd kommer att bjuda VIP-kunderna på två klassiska Pink Floyd-låtar, vilka inte ingår i kvällens konsert!
Efter soundcheck kommer musikerna vara tillgängliga för att möta VIP-gästerna, ta foton etc.
Brit Floyd-fansen kan förvänta sig en minnesvärd och personlig upplevelse!