The Church till Sverige i sommar med jubileumsturné

Australienska rockbandet The Church besöker Sverige 2021 med sin Best Of-turné! Den 2 juni tar de vägen förbi KB i Malmö och i Göteborg får Valand äran att ta emot dem den 3 juni!

Datum:
2/6 – Malmö, KBBiljetter
3/6 – Göteborg, ValandBiljetter

Turnén är bandets mest omfattande i Europa någonsin och dessutom den första på fem år. The Church firar 40 år och showen kommer att innehålla alla hits, personliga favoriter och gyllene oldies. Dessutom är ett nytt album på väg, så chansen är stor att vi också får oss lite nytt material till livs.

The Church bildades i Sydney 1980 och med sin omfattande karriär har de befästs som ett av Australiens mest bestående band från post-punk-eran. Efter att ha förfinat sin unika och definierande ljudbild under loppet av anmärkningsvärda 24 studioalbum, med plattor som ”Starfish”, ”The Blurred Crusade” och ”Priest=Aura”, har bandet fått stor internationell uppskattning, med fans över hela världen som fortfarande njuter av deras ikoniska musik än idag.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har The Church bestämt att flytta fram sin Europaturné till 2021. Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.