The Church

  • receipt 350 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Australienska rockbandet The Church besöker Göteborg med sin Best Of-turné för en konsert på Valand den 3 juni 2021!

Turnén är bandets mest omfattande i Europa någonsin och dessutom den första på fem år. The Church firar 40 år och showen kommer att innehålla alla hits, personliga favoriter och gyllene oldies. Dessutom är ett nytt album på väg, så chansen är stor att vi också får oss lite nytt material till livs.

The Church bildades i Sydney 1980 och med sin omfattande karriär har de befästs som ett av Australiens mest bestående band från post-punk-eran. Efter att ha förfinat sin unika och definierande ljudbild under loppet av anmärkningsvärda 24 studioalbum, med plattor som ”Starfish”, ”The Blurred Crusade” och ”Priest=Aura”, har bandet fått stor internationell uppskattning, med fans över hela världen som fortfarande njuter av deras ikoniska musik än idag.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har The Church bestämt att flytta fram sin Europaturné till 2021. Konserten på Valand i Göteborg kommer nu att äga rum den 3 juni 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!