Santa Cruz-punkarna Good Riddance besöker KB i sommar

Kalifornien-baserade punkarna Good Riddance gör sällsynt nedslag i Sverige sommaren 2022 och kommer till KB i Malmö den 8 juni!

Hardcore/punk-bandet Good Riddance från Santa Cruz, Kalifornien bildades i början av 90-talet. Gruppen växte fram ur delstatens surfing- och skateboardkultur och influerades av band som Black Flag, The Adolescents, TSOL, Bad Religion och Sick Of It All.

Efter några år plockades de upp av skivbolaget Fat Wreck Chords och första fullängdaren ”For God and Country” var ett faktum. Under det kommande decenniet blev det en hög plattor och ett flertal turnéer världen runt med sin politiskt laddade musik. Good Riddance donerade en del av intäkterna från skivförsäljningen till olika organisationer och gjorde vad de kunde för att öka medvetenheten om allt de kände starkt för.

I maj 2007 spelade Good Riddance sin sista show, passande nog i deras hemstad Santa Cruz. Medlemmarna gick sedan sina olika vägar, men 2012 beslutade de att träffas och spela några konserter igen. Anledningen var enkel – de saknade låtarna. 2019 släppte de senaste skivan ”Thoughts and Prayers” och i juni återvänder de till Europa med bagaget fullt av såväl gammalt som nytt material!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Good Riddance bestämt att flytta fram sin Europaturné ytterligare. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 8 juni 2022.

Fortsätt att hålla i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 9 juli 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.