Good Riddance

+ Useless ID & NOFNOG

Datum har passerat
Gå gratis på spelningen med din Punk In Drublic-biljett! Mer info nedan!

Kalifornien-baserade punkarna Good Riddance gör sällsynt nedslag i Sverige sommaren 2022 och kommer till KB i Malmö den 8 juni 2022! Som support ser vi de israeliska punk-veteranerna Useless ID samt schweiziska NOFNOG!

Hardcore/punk-bandet Good Riddance från Santa Cruz, Kalifornien bildades i början av 90-talet. Gruppen växte fram ur delstatens surfing- och skateboardkultur och influerades av band som Black Flag, The Adolescents, TSOL, Bad Religion och Sick Of It All.

Efter några år plockades de upp av skivbolaget Fat Wreck Chords och första fullängdaren ”For God and Country” var ett faktum. Under det kommande decenniet blev det en hög plattor och ett flertal turnéer världen runt med sin politiskt laddade musik. Good Riddance donerade en del av intäkterna från skivförsäljningen till olika organisationer och gjorde vad de kunde för att öka medvetenheten om allt de kände starkt för.

I maj 2007 spelade Good Riddance sin sista show, passande nog i deras hemstad Santa Cruz. Medlemmarna gick sedan sina olika vägar, men 2012 beslutade de att träffas och spela några konserter igen. Anledningen var enkel – de saknade låtarna. 2019 släppte de senaste skivan ”Thoughts and Prayers” och i juni återvänder de till Europa med bagaget fullt av såväl gammalt som nytt material!

Information om Punk In Drublic-erbjudandet:
Vi har bestämt att ge alla med Punk In Drublic-biljett fri entré till spelningen med Good Riddance. Vi vet att det är en del som har köpt till båda och även ni ska få ta del av erbjudandet genom att få GR-biljetten återbetald. Har du biljett till Good Riddance kolla din inkorg för mer info om vad som gäller.

Alla som har köpt en biljett till spelningen med Good Riddance är självklart garanterad en plats även om man kommer in gratis med en PID-biljett. Om man ännu inte har köpt biljett till Punk In Drublic, men tänker gå, se till att köpa biljett innan man dyker upp på KB för att ta del av erbjudandet.

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Good Riddance bestämt att flytta fram sin Europaturné ytterligare. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 8 juni 2022.

Fortsätt att hålla i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 9 juli 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!