KB är tillbaka med livekonserter i restaurangformat

OBS! SAMTLIGA HÖSTENS LOUNGEKONSERTER STÄLLS IN PGA NYA LOKALA RESTRIKTIONER! LÄS MER HÄR!

Efter vårt längsta konsertuppehåll sedan starten 1982 kan vi nu äntligen välkomna vår publik tillbaka för livekonserter på KB! I folkhälsans tecken presenterar vi en höst av intima och avskalade konserter med bordsmöblering och möjlighet till restaurangservering. Idag släpps de första fyra namnen i serien: Thorbjørn Risager, Richard Lindgren, Andi Almqvist och Christian Kjellvander! Fler konserter släpps inom kort!

Biljetter till Thorbjörn Risager släpps i detta nu. Biljetter till resterande konserter släpps på torsdag 22 oktober klockan 10.00.

Datum:
28/10 (18:30) – Thorbjörn Risager Trio
28/10 (21:00) – Thorbjörn Risager Trio
4/11 (19:30) – Richard Lindgren & Simon Nyberg
11/11 (19:30) – Andi Almquist
25/11 (18:30) – Christian Kjellvander
25/11 (21:00) – Christian Kjellvander

Thorbjörn Risager, dansken med den grymma soul- och bluesrösten, återvänder till KB efter sin nästintill utsålda konsert hos oss i våras. Denna gång blir det två konserter i trio-format för att inviga vår nya scen i loungen!

Den ständig hyllade Richard Lindgren äntrar lounge-scenen på KB ackompagnerat av Simon Nyberg på diverse stränginstrument för en avskalad konsert.

Senast såg vi honom medverka i vår livestreamade hyllning till Bob Dylan, den 11 november är Andi Almqvist tillbaka hos oss för en intim solokonsert, med en och annan historia om låtarna.

Högaktuell med sin åttonde studiosoloskiva ”About Love and Loving Again” är det äntligen dags igen för Christian Kjellvander att gästa KB! Denna gång är det för två konserter i trioformat på vår lounge-scen onsdag den 25 november!