God Is An Astronaut till Sverige

På grund av fortsatta följder som pandemin har orsakat har God Is An Astronaut behövt ändra sina turnéplaner ytterligare. Följande gäller för Sverigedatumen:

Datum:
16/4/2022 – Göteborg, BrewhouseInställt
17/4/2022 – Stockholm, DebaserNytt datum: 21 april 2023

Ända sedan bandet bildades i början av 2000-talet har den irländska kvartetten God Is An Astronaut regerat som en av vår tids främsta instrumentala grupper. En intensiv blandning av rock, eteriska och känsloladdade ljudlandskap, otrolig dynamik och inspirerande melodier.

Deras genombrott kom 2005 i och med releasen av ”All is Violent, All is Bright”, och plötsligt började kvartettens detaljrika och nyanserade musik refereras till långt utanför sin egen genre. Intresset och suget efter God Is An Astronaut har sedan dess nått oanade höjder.

Nyligen släpptes rockbandets tionde fullängdsalbum – ”Ghost Tapes # 10”, en skiva som utstrålar en imponerande konstnärlig kvalitet, och som har mötts av strålande recensioner. Och har det någonsin funnits en bättre tid för ett nytt post-rockalbum? Plattan är ett soundtrack till den unika isoleringen och ensamheten i vår tid.

Med starka visuella hjälpmedel förvandlas God Is An Astronauts livespelningar till fantastiska upplevelser. Alltså något att se fram mot när bandet besöker Sverige.