God Is An Astronaut till Sverige

Postrockarna God Is An Astronaut besöker Sverige för två spelningar våren 2022! Den 16 april tar de svängen förbi Göteborg och Brewhouse och dagen därpå Debaser i Stockholm.

Biljetter finns ute till försäljning nu.

Datum:
16/4/2022 – Göteborg, BrewhouseBiljetter
17/4/2022 – Stockholm, DebaserBiljetter

Ända sedan bandet bildades i början av 2000-talet har den irländska kvartetten God Is An Astronaut regerat som en av vår tids främsta instrumentala grupper. En intensiv blandning av rock, eteriska och känsloladdade ljudlandskap, otrolig dynamik och inspirerande melodier.

Deras genombrott kom 2005 i och med releasen av ”All is Violent, All is Bright”, och plötsligt började kvartettens detaljrika och nyanserade musik refereras till långt utanför sin egen genre. Intresset och suget efter God Is An Astronaut har sedan dess nått oanade höjder.

Nyligen släpptes rockbandets tionde fullängdsalbum – ”Ghost Tapes # 10”, en skiva som utstrålar en imponerande konstnärlig kvalitet, och som har mötts av strålande recensioner. Och har det någonsin funnits en bättre tid för ett nytt post-rockalbum? Plattan är ett soundtrack till den unika isoleringen och ensamheten i vår tid.

Med starka visuella hjälpmedel förvandlas God Is An Astronauts livespelningar till fantastiska upplevelser. Alltså något att se fram mot när bandet besöker Sverige.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av den pågående covid-19-pandemin har God Is An Astronaut bestämt att flytta fram sin Europaturné, inklusive båda Sverigedatumen, till våren 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Ticksters kundservice för återköp, dock senast 2021-04-02. Efter detta datum återköps inga biljetter.